Loading...
OVER ONS2018-08-29T05:39:43+02:00

Onze partners

“Topkwaliteit op maat door duurzame samenwerking”. Klantentevredenheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst.

VISTAZ ontwerpt, produceert en plaatst aluminium ramen, deuren en gevels voor de projectbouw.  We zijn onze klanten van dienst voor zowel kleine als grote projecten, repetitieve tot veeleisende bouwwerken – van industriële gebouwen tot scholen. Elk plan wordt nauwkeurig becijferd en technisch onderbouwd met focus op kwaliteit en duurzaamheid. We werken uitsluitend met de gerenommeerde profielsystemen van SAPA.

VISTAZ  is ontstaan in december 2017 vanuit een activa overname van een project constructeur met 30 jaar ervaring.  Veel van de zeer ervaren en bekwame personeelsleden zijn mee van start gegaan bij VISTAZ.  Samen met een nieuw management team en met nieuwe gedreven teamleden staat het hele VISTAZ team paraat voor onze klanten.

We begeleiden u tijdens het hele bouwproces en garanderen ook bij de installatie en montage absolute topkwaliteit. We tekenen technische details uit en zorgen voor een perfecte indiening van een volledig technisch dossier.

VISTAZ werkt met een beperkt aantal betrouwbare partners en toeleveranciers, waardoor we in staat zijn uw project van A tot Z af te werken en een volledig gamma aan glas, beslag (hang- en sluitwerk), zonnewering, ventilatie, gevelbekleding en afwerking aan te bieden. Dit garandeert een hoge en consistente kwaliteitsgraad voor alle projecten.

Door de jaren heen verzamelden onze teams heel wat kennis en ervaring op vlak van onder meer brandwerendheid, luchtdichte afwerkingen, inbraakwering, akoestiek, explosiewering.  Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over heel wat ervaring. Elke keer opnieuw zetten zij alles op alles om uw gevel veilig, op tijd en volgens plan af te werken.

Ons modern en geautomatiseerd productieapparaat staat mede garant voor de vlotte verwerking van grote volumes, een kwalitatieve afwerking en stipte levering.